Hvor kan jeg træne?

EMStræning.dk kan også komme til dig…

  • Din arbejdsplads – Sundere og glade medarbejdere, få effektiv træning direkte på firmaadressen.

Ønsker din arbejdsplads eller du som medarbejder at have sunde kollegaer med energi til at udføre dagens opgaver, mindske sygefraværet, forebygge smerter og reducere stress?

Med målrettet træning til den enkelte medarbejder, er EMStræning.dk lige noget for jer.

Det kræver kun et mindre lokale stillet til rådighed.

 

  • Sportsklubben – Intensiv og effektiv træning i sportsklubben.

EMStræning.dk er et godt supplement til din træning i f.eks. fodbold-, håndbold- eller basket klubben. Du får styrket og opbygget din muskler samt forebygget skader.

Døjer du allerede med en skade vil EMStræning.dk kunne hjælpe dig i din genoptræning med et program tilpasset dig og din skade for at få dig styrket tilbage.

Det kræver kun et mindre lokale stillet til rådighed.

 

  • Dit hjem – EMStræning.dk er næsten for alle og kræver ikke meget plads.

Har du en travl hverdag og har svært ved at komme i træningscentret kommer EMStræning.dk gerne til dig. Du får øget fedtforbrænding, styrket bindevæv, der reducerer appelsinhud samt opbygget muskler der styrker din krop og holdning. Du kan træne med din partner, ven-/veninde eller nabo uanset jeres nuværende niveau.

Der kan blive pålagt kørselsgebyr afhængig af afstand.

 

  • Mødre gruppen – Svært at finde tid til træning midt i bleer og amning?

De fleste nybagte forældre ønsker at få deres krop tilbage fra før de blev gravide. EMStræning.dk kan sammensætte et program med øget fokus på mave, baller og lår eller hvor du ønsker at blive strammet op. Dit barn kan være tæt på og høre din stemme, hvis det bliver nødvendigt.

Saml mødre gruppen og hjælp hinanden med jeres guldklumper samtidig med alle har mulighed for at få trænet og strammet op.

 

  • Hos mig – Bor du i nærheden eller vil du bare en tur til Hørsholm…

På vej til eller fra arbejde, aften eller midt på dagen. EMStræning.dk holder til i Hørsholm tæt på Hørsholm Midtpunkt og du har mulighed for at booke en træning både i morgen-, dag- eller aftentimerne. Der er mulighed for at træne både alene eller to samtidig også selvom I ikke er på samme træningsniveau.