EFFEKTIV OG SKÅNSOM TRÆNING

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og er en skånsom træningsform, der bruges til at optimere din træning, genoptræning eller forebyggelse af skader og så er det vejen til en sundere og stærkere krop. Med EMS træning opbygger du dine muskler, styrker vævet og reducerer din fedtprocent.

Træningsformen har gennem mange årtier været brugt i fysioterapien og er meget udbredt i bl.a. Tyskland. Hjernen sender konstant elektriske impulser, der styrer musklerne, når du går en tur, løfter eller tager fat om et glas. Dette princip har forskere arbejdet videre med og fundet ud af, at man kan aktivere udefra.

Du træner i en specialdesignet dragt med elektroder, der sender impulser fra en maskine til musklerne og får dem til at trække sig sammen i deres naturlige bevægelser, bare med 80 % større intensitet. Du kommer dybere ned i muskellagene og sikrer en høj intensitet i de korte træningspas samtidig med du beskytter leddene, da du ikke har tunge løft.

Ofte stillede spørgsmål

EMS træning

Resultater

EMS træning stimulerer alle de store muskelgrupper og hjælper med at udvikle de motoriske nerveforbindelser. Ved hjælp af elektriske impulser direkte til de motoriske nerver aktiveres selv de svagt forbundne muskler. Du vil altså få en stærkere og sundere krop, samtidig med at fedtforbrændingen øges og fedtprocenten mindskes. Du vil se slankere ud, da fedt fylder mere end muskler.

Skader

Fysioterapien har gennem mange årtier brugt EMS til at behandle skader og det er derfor en anerkendt metode, som man har udviklet og nu bruger som en effektiv træningsform. Du træner uden tung vægt, så du ikke belaster din krop men styrker og opbygger dine muskler.

Hos EMStræning.dk vil træningen blive bygget op, så du får genopbygget hele kroppen uden at din skade bliver yderligere belastet. Træningen er god for dig, der skal tilbage efter en skade, har problemer med ryg, knæ, skuldre eller har muskelspændinger.

Hvem kan træne?

Næsten alle mellem 18 og 80 år kan træne uanset form og kondition. Har du problemer med hjertet, andre alvorlige sygdomme eller er gravid vil det IKKE være muligt at træne. Du vil ved første træning blive bedt om skriftligt samtykke på at du er sund og rask.

VIGTIGT!

Såfremt du fejler en eller flere af nedenstående lidelser, skal du først konsultere din læge for at få ok for træningen: Epilepsi – Kræft – Diabetes – Hjertesygdomme – Pacemaker – Nervesygdomme – Tuberkulose – Sygdomme associeret med feber, akutte bakterielle eller virale infektioner.
Listen er ikke fuldkommen, så hvis du fejler noget, så informér altid din instruktør inden træning påbegyndes, så enhver tvivl kan fjernes inden træning.

Hvordan foregår træningen?

Du vil blive iført en dragt med indbyggede elektroder og herunder specielt træningstøj. Muskelgrupperne stimuleres gennem dragten. Maskinen sender impulser under hele træningen også ned i de dybere muskellag som sikrer dig en effektiv træning.

Efter en lettere opvarmning med let intensitet øges impulserne til intervaller af fire sekunders varighed efterfulgt at fire sekunders pause, hvor der arbejdes med de forskellige muskelgrupper gennem øvelser tilpasset dig.

Selve træningen varer 20 minutter, hvilket kan sammenlignes med 90 minutters normal styrketræning. Der vil altid være en uddannet EMS instruktør, der coacher dig og justerer impulserne undervejs.

Du kan træne alene eller I kan træne 2 sammen.

Du behøver kun afsættes ca. 30 minutter 2 gange om ugen. Første gang skal du dog afsætte en time.

Hvor kan jeg træne?

EMStræning.dk kan også komme til dig…

  • Din arbejdsplads – Sundere og glade medarbejdere, få effektiv træning direkte på firmaadressen.

Ønsker din arbejdsplads eller du som medarbejder at have sunde kollegaer med energi til at udføre dagens opgaver, mindske sygefraværet, forebygge smerter og reducere stress?

Med målrettet træning til den enkelte medarbejder, er EMStræning.dk lige noget for jer.

Det kræver kun et mindre lokale stillet til rådighed.

 

  • Sportsklubben – Intensiv og effektiv træning i sportsklubben.

EMStræning.dk er et godt supplement til din træning i f.eks. fodbold-, håndbold- eller basket klubben. Du får styrket og opbygget din muskler samt forebygget skader.

Døjer du allerede med en skade vil EMStræning.dk kunne hjælpe dig i din genoptræning med et program tilpasset dig og din skade for at få dig styrket tilbage.

Det kræver kun et mindre lokale stillet til rådighed.

 

  • Dit hjem – EMStræning.dk er næsten for alle og kræver ikke meget plads.

Har du en travl hverdag og har svært ved at komme i træningscentret kommer EMStræning.dk gerne til dig. Du får øget fedtforbrænding, styrket bindevæv, der reducerer appelsinhud samt opbygget muskler der styrker din krop og holdning. Du kan træne med din partner, ven-/veninde eller nabo uanset jeres nuværende niveau.

Der kan blive pålagt kørselsgebyr afhængig af afstand.

 

  • Mødregruppen – Svært at finde tid til træning midt i bleer og amning?

De fleste nybagte forældre ønsker at få deres krop tilbage fra før de blev gravide. EMStræning.dk kan sammensætte et program med øget fokus på mave, baller og lår eller hvor du ønsker at blive strammet op. Dit barn kan være tæt på og høre din stemme, hvis det bliver nødvendigt.

Saml mødregruppen og hjælp hinanden med jeres guldklumper samtidig med alle har mulighed for at få trænet og strammet op.

 

  • Hos mig – Bor du i nærheden eller vil du bare en tur til Hørsholm…

På vej til eller fra arbejde, aften eller midt på dagen. EMStræning.dk holder til i Hørsholm tæt på Hørsholm Midtpunkt og du har mulighed for at booke en træning både i morgen-, dag- eller aftentimerne. Der er mulighed for at træne både alene eller to samtidig også selvom I ikke er på samme træningsniveau.

Det siger kunderne

Jeanette FiltenborgHjernerystelsesramt
Læs mere
”Efter min hjernerystelse havde jeg svært ved at få pulsen op, og kunne ikke overskue at træne. Jeg valgte EMS som en test for at se om jeg kunne komme i gang med en blid træningsform, der kunne styrke mine muskler under kontrollerede forhold. Jeg er så glad for Birgittes hjælp, og inden for kort tid har jeg fået en stærkere krop og tydeligere definerede muskler – på bare 20 minutters træning én gang om ugen. Jeg har aldrig oplevet noget så effektivt.”
Martin GadeSelvstændig
Læs mere
”EMS har været en game changer for mig. Jeg har haft svært ved at motivere mig til at komme i træningscentret, så det har været en gave, at Birgitte kommer hjem til mig. Jeg har min yogamåtte og Birgitte kommer med resten. Så træner jeg i 20 minutter og har følelsen af at jeg har været 1,5 time i træningscentret. Det er den mest effektive træningsform jeg til dato har prøvet.”
Merete BjerregårdSelvstændig
Læs mere
”EMS har givet mig en stærkere krop og faste baller. Jeg undrer mig over hvordan bare 20 minutter, en gang om ugen, kan give så store resultater - men det kan det altså. Jeg har aldrig oplevet noget så effektivt.”
Tidligere
Næste