HVEM ER JEG

Jeg er uddannet EMS instruktør ved Kropsinstituttet. Har i mine yngre år stået på vandski, dyrket gymnastik og spillet meget håndbold, hvor jeg også var træner. Jeg går meget op i min træning, både EMS og cardio og så er jeg mor til 2 dejlige teenagedrenge.

Jeg brænder for at gøre en forskel og hjælpe dig til at nå dine mål gennem EMS træning.

Træningen sammensætter jeg ud fra din form og ønsker om, hvor vi skal have fokus. Så drømmer du om faste baller, sixpack eller en styrket ryg, er EMS træning lige noget for dig. 

Din træning vil altid blive tilpasset i intensitet og øvelser på dagen og presset en tand ekstra, så du rykker dig og får mest muligt ud af hver træning. Det skal være sjovt, udfordrende og motiverende samtidig med der også skal sved på panden.

Jeg er der for din skyld og vil sammen med dig udføre øvelserne og sørge for du laver dem korrekt ved at coache dig undervejs.

“Træning og sund kost er en livsstil, som skal kombineres – men der skal også være plads til lidt hygge!”